Catwoman - Legacy

Låter förvisso som en filmtitel, men det är det inte som tur är.

Nej det här inlägget har jag tänkt tillänga åt alla dom som spelat Catwoman... förutom de animerade serierna och filmerna. För visst, det är ett hårt jobb att få till en bra röst till sin karaktär. Men när det inte är animerat längre måst man ju tänka på att få rätt skådespelare som kan göra rollen så perfekt.

Men i alla fall, det här är ingen top listsa utan bara en genomgång i Catwomans historia, och dess arv som hon lämnat efter (utan för animerat media). Jag tänker bara berätta namn och vilken serie/film dem gjorde sina framträdande i, och kanske slänger in lite personliga kommentarer.


Julie Newmar


Julie Newmar

Julie Newmar spelade rollen som Catwoman i Batman serien under 60-talet i tolv episoder. Hurvidare hon passade i rollen är jag inte berättigad att säga. Eftersom jag är född cirka fyrtio år efter hennes tid som Catwoman. Jag har väldigt vagga minnen om de få avsnitt jag sett av den gamla 60-tals serien, och när jag såg dem som liten (inspelade på VHS band) kan jag ju säga att jag var mest intresserade över att få se Batman. Men bedömande i vad jag kallar Catwoman sexighet är hon självklart en värdig Catwoman.


Eartha Kitt


Eartha Kitt
 
Eartha Kitt spelade också Catwoman i 60-tals serien av Batman dock bara i de tre sista episoderna Catwoman var med. Ärligt talat så har jag inget minne över att hon har varit Catwoman alls. Så jag har inget att säga alls nästan. Catwoman sexigheten är väl inte fy skam, men jag ska vara pettig är hon en sån person som jag kallar "Hot body ugly face". Inget illa menat.


Lee Meriwether


Lee Meriwether

Lee Meriwether (väldigt lik Julie Newmar eller hur?) spelade Catwoman i Batman filmen baserad på Batman serien från 60-talet, och vad jag minns så gjorde hon ett bra framträdande. Samt är hon också (som Julie Newmar) vädligt värdig titeln "Catwoman sexig".


Michelle Pfeiffer


Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer spelade Catwoman i filmen Batman Returns som gjordes 1992. Så okej bara för att hon var Catwoman i en film som älskar och ärligt talat hennes framträdande i den filmen är jättebra är det här kanske min favorit Catwoman. Hennes dräkt så avslöjande men ändå inte. Hon förtjännar "Catwoman sexig" om något lite mer än Julie Newmar och Lee Meriwether.


Halle Berry


Halle Berry

Halle Berry spelade Catwoman i filmen... Catwoman! Gjord år 2004, vilket man skulle kunna använda som argument för att hon är Catwoman för min generation... Hells no! Visst Halle Berry får Catwoman att framstå väldigt sexig i filmen för... Hon är Halle Berry helt enkelt. Men trots att jag har lagt mycket vikt på hur sexiga de olika Catwomans är/varit (Jag är inte mycket för GILFs), så är det ju trots allt inte det viktigaste (dock att i varje film/serie animerade som oanimerad gör man henne så sexig som möjligt) att hon är bara en sex symbol eller hur. Jag tycker faktiskt om Catwoman bäst när hon har en Batman att spela emot, vilket hon inte har i Halle Berry filmen. Så ingen Batman ingen bra Catwoman alls! Förlåt Halle Berry, du kanske är über sexig men du håller inte upp som Catwoman.

Så det var det, nästa gång kanske jag gör en Batman Legacy. Men tills dess hejdå.

p.s Jag har inte skrivit på jätte länge, och tyvärr var det här det bästa jag hade att komma med.



RSS 2.0