Simplify it - Pearl Harbor & Transformers

Pearl Harbor
Ben Affleck is Pearl Harbor

Japaner. Explosioner. Krig. Michael Bay.

Wait, wasn't there a real plot in it?


Transformers
More than meets the eye?

Robotar. Explosioner. Krig. Michael Bay.

Wait wasn't there a, naw just kidding it's plotless.

The Chicken and The Road

Everybody knows of the myth and riddle that is "Why did the chicken cross the road?", and for ages we have answered it reanswered with either logical answers such as "To get to the other side", and then more illogical such as "Because he was going to KFC". But none of these answers have really come near the truth, the truth which only the chicken knows. So one day when I was out jaywalking and I saw a chicken crossing a road. I rushed for an interview and this is that.

Anthon: Are you the Chicken?

The Chicken: Wha- Who are you? What do mean? And since when did I learn to speak?

Anthon: I'm Anthon writter for the world most awesome internet blog "Dodgingbullets.blogg.se", and what I mean is are you the chicken everybody is talking about. Also, I don't know when you learnt to speak.

The Chicken: That was more of a retorical question.

Anthon: Oh, I see.

The Chicken: Dodgingbullets.blogg.se?

Anthon: Yes, so you've heard of it?

The Chicken: No, just thought it was stupid name. You proably don't even have any followers.

Anthon: Well every day usally it have atleast tweenty or so readers, that's atleast 19 people I don't know if I know.

The Chicken: So what is the actually content that these people are intressted in, now if they regularly check up your blog.

Anthon: Christian Bale's naked cock, a usally reused pictured, Spacebears and obviously fake interviews with talking Chickens.

The Chicken: Breaking the Fourth wall?

Anthon: More like Fourth wall dosen't exisist.

The Chicken: What were we actully talking about again?

Anthon: Are you "The Chicken"?

The Chicken: Well, obviously I am a chicken. But what do you mean with "the"? I'm a supposed to be a special chicken?

Anthon: You crossed the road.

The Chicken: ... Are you fucking with me?

Anthon: ... What do you mean?

The Chicken: "Why did the chicken cross the road?" HAHA! Very funny!

Anthon: ... Well I wanted to find out why-

The Chicken: Hey listen! Birds sings, sun shines and brother, I hurt people!

Anthon: Aren't you a bird?
 
The Chicken: Sooo? (chicken death glare)

Anthon: ... (gulp) Nothing, but please tell me, why did you cross the road?

The Chicken: Do I need a fucking motive for crossing a fucking road!?

Anthon: No, sorry my bad I shouldn't have asked.

The Chicken: But if you really gotta know I was going to take singing lessons and my teacher is working ACROSSS THE ROAD!

Anthon: Why do you take singing lessons?

The Chicken: Because I can't sing!

Anthon: Is that why you hurt people?

The Chicken: (taking out magnum from who the hells knows where) Yes... Now run along boy, and never question a chicken again why they crossed the road.

And so I ran.

So what is the moral of this fake interview? Don't ask a chicken why he crossed the road.

MVH Anthon

Rymdbjörnen

Det var en gång en rymdvarelse som liknade väldigt mycket en vanlig björn, så därför kallades han i mänskligt tal för Rymdbjörnen. Han tillhörde en ras Rymdbjörnar som bodde på en planet långt ifrån våran jord, och lika som vi aldrig hade hört talas om dem hade dem ingen anning om jorden och alla dess olika innevånare.

Den har speciella Rymdbjörn var lite annorlunda från de andra av hans sort, han tyckte om att upptäcka saker och träffa nytt liv. Dock att dessa Rymdbjörnar hade mer avancerad teknologi än oss människor, och hade upptäckt hur man resar med hyperrymdsfart långt innan människan kunde stå upprätt, var dessa en blyg ras och höll sig mest för sig själva. Främlingar var något man gärna kunde vara utan, då man helst ville slippa den delen när man ska lära känna varandra. Det var något som dem inte tyckte om alls, dem man inte kan skylla på dem om som i deras fall att alla känner varndra från den dagen dem föds. Något som har och göra med deras psykiska krafter att göra, som gör att dem är mer sammankopplade till varandra.

Men som sagt, den här speciella Rymdbjörn var allt från vad en normal Rymdbjörn skulle tänkas vara. Man kan säga att tack vara honom finns det åtminstone en liten kunskap om att hans släkte faktis existerar. Den kunskapen finns både på gott och ont, då även om Rymdbjörnar är lite främmlingsfientliga är dem ändå hel och hållet fredliga, men bara på grund av att någon sa en gång förlänge sen att "man måste lära känna sin fiende". Så därför beslut sig Rymdbjörnarna för att aldrig starta ett galatisktkrig emot någon annan. Fast det hindra ju inte andra fientliga utomjordiska raser från att utnyttja dessa fredliga varelser. Så man var tvungen att uppfinna N.A.P skölden. NAP står för Någon Annans Problem, och funkar på så sätt att om låt säga en fientliga rymdflotta närmare sig Rymdbjörnarnas hemplanet ser dem helt enkelt planeten. Inte för att den blir osynlig eller så, men så radiovågor som påverkar hjärnan lurar sig i dem att dem "är någon annans problem" och får att titta bort eller igonera faktum att dem är där alls.

Fast den här skölden har aldrig avaktiverats, och när den väl aktiverades för första gången var våran Rymdbjörn ute på ett av sina äventyr. När han kom tillbaka kunde han inte hitta hem, och det på grund av N.A.P skölden. Så han blev sorligt nog fördömd till att ströva omkring i universum, och aldrig någonsin kunna lyckas hitta hem. Han åker från planet till planet berättar om sin planet och låter legenden om Rymdbjörnarna leva kvar. Då inte många tror på hans berättelser om en planet med blyga och främmlingsfientliga Rymdbjörnar, så är han ändå det levande beviset på en ras vars rädsla för främmlingar gjorde så att dem lever kvar som en myt och legend oss folk i universum.

Det här INTE början på en bok. Det här en liten text jag skrev på några minuter.

MVH Anthon


Bild Fråga

Kommer ställa ett antal frågor till en bild som jag kommer lägga upp här under, och för varje fråga ska svårigheten ökas. Så jag tror alla förstår.

?

. Vad för språk det skrivet i?
. Var har jag tagit bilden ifrån?
. Vad upplyser skylten på bilden om?

Lämna svar i en kommentar

Varför jag personligen inte tycker om dig - Eric Saade

Eric
I don't like this guy

Innan jag på börjar det här inlägget vill jag säga, det här bara åsikter och inget annat. Om det är så att någon som läser den här bloggen tycker Eric Saade är det helt okej, jag har inget emot er som människor. Ni har all rätt att tycka om vad ni vill, och samt har jag samma rätt. Så därför har det i sinne att det här bara åsikter, inget är fakta och ingen är en dummare människa bara för att gillar eller ogillar en annan människa eller vad det nu skulle gälla. Med det sagt, låt oss smutskasta en talanglös nolla!

När började ogilla honom?

Vid det första ögonblicket jag såg, och där med också hörde honom sjunga låten "Manboy". Men det var av musik smaks skäll, och "catchiga" pop låtar är något som inte värmer denna bloggarens hjärta. Med den notoriska refrängen "Manboy, manboy you can call me manboy" sjunga han sig in i mitt hatiska manifest. En jävla kliché till pop artist som sjunger vilken "badboy" han är gör mig illamående. Då hans enda talang om jag ens vill kalla det för det) är att kunna sjunga andras låtar. Vill säga att någon tog tio minuter på sig, med att att sitta ner hitta en enkel melodi slinga sätta en enkel sång till den och hitta en någolunda bra sångare med okej utseende. Dock att han ser ut som en idiot för mig.

Vänta, det går utför..

Så kommer han tillbaka nästa år med samma jävla låt! Eller ja, nu heter den "Popular", men han suger ändå Bert Karlsson kuk hela vägen till Skara (jag vet att Bert inte skrev låten). En tjej idol sjunger om hur han ska bli populär... och han vann med den låten... FUCK YOU SVENSKA FOLKET FÖR ATT RÖSTA FRAM TALANGLÖSA POP KLICHÉR! OCH TROR INTE DET GÖR NÅGON SKILLAND BARA FÖR ATT HAN KOM TREA I EURVISON! Oj ursäkta, caps lock var intryckt tydligen. But nevertheless, shame on you!

Andra saker som stör mig

.Han har en nasal sångröst
.Folk tror han har en fantatisk sångröst
.Han tycker det är kul att få glas i ögat
.Allvarligt jag tyckte att det kul att han fick glas i ögat
.Han ska inte tycka det
.Fler folk gillar honom
.Dessa människor är dumma i huvudet (då dem inte kan diskutera ordentligt)


Mvh Anthon


Doodle Mayhem!

Doodle Mayhem!

Martial arts experts
VVas
Handling

All
negotiation beetwen
the
hong klan family... Say, didn't I
order
nuggets?

Av nyfikenhet...

Undrar jag vilka som följer den här bloggen.

Skriv gärna en kommentar i det här inlägget, är döds nyfiken på vilka människor som faktiskt läser den här bloggen. Då det är mer människor än vad jag trodde att det någonsin skulle bli.

MVH Anthon

Blast From The Past: Upp Till Bevis

Jo, jag har faktiskt tänkt att fortsätta med den startade serien "Blast From The Past". Men eftersom jag kan göra vad jag vill med den här bloggen, har inte andra personer så mycket och säga till om vad den ska innehålla. Inte för att jag tror det ligger i någons direkta intresse, om vad exakt jag publicerar på den här bloggen. Såvidare det inte är naken bilder av Christian Bale.

Aaaah
Had to be done

Men jag tänkt att göra en tillbaka blick på ett program, som jag brukade kolla på förut när det gick på tv. Det hette "Upp Till Bevis" och program ledaren var Sven Melander.



Jag kom och tänka på det här programmet en dag när vakande, och varför vet jag. Varför dem slutade att göra programmet är en ännu större fråga för mig. För som jag kommer ihåg, var det här ett av mina favorit program på tv när jag växte upp.

Om ni inte vet vad det hela handlar (även efter att ha kollat på klippet), så är premissen "Svenska fördomar". Man ska försöka lista vad folk har för yrke, utifrån att sätta in dem en i scen satt typisk arbetsakt för de yrket dem tror person har. Efter man sett hur en person pristerat i det antagande yrket, ska man gissa om dem faktiskt är låt säga en frisör eller inte. Svara man rätt så vinner man något, vad minns jag inte (pengar?).

Men varför tyckte jag om det?: Ingen anning faktiskt, men tydligen tyckte jag om det så mycket för att ha den med i det här segmentet. Kanske är det så att jag har smak för tävlings program (förutom Idol, Talang eller något annat som krossar drömmar). Jag kollar på program som "Vem vet mest", "Postkodsmiljonären" (bara frågesports delen), "På Spåret", "Så ska det låta". Somliga av dessa program skulle vissa personer inte stå ut med att kolla på, men jag är väl i särslaget då.

Så nu ska jag lämna er med...

Aaaah
Hehehe :3



MVH Anthon

Simplify it - Pulp Fiction & Kill Bill

Pulp Fiction
I say GOD DAMN!

Mr.Wallace ser inte ut som en "bitch", han vill inte bli knullade som en "bitch" och varför försöker du knulla honom som en "bitch"

För den delen, vad är "What" för land?

Kill Bill
Hälften av er tänker på vissel melodin just nu

Beatrix Kiddo (AKA Black Mamba) ska döda Bill

She does


Simplify it - Pokémon & Sagan om Ringen (i stort)

Ash
Gotta catch'em all

Ash Ketchum har två mål i livet, fånga all sorters Pokémon och bli Pokémon mästaren

Han har två livs mål kvar


Frodo
Look at this ring! What magificent ring!

Frodo Bagger har i uppdrag att förstöra "The One Ring" i Mordor

Han misslyckas nästan

Simplify it - Forrest Gump & American Psycho

Gump
So I ran.

Forrest Gump må inte vara smart, men han vet vad kärlek är.

och han bör vara en global världskändis.


Smug son of bitch
Sussodio!

Patrick Bateman är välförmögen aktiemärklare på wallstreet, och han är en psychopatisk mördare.

eller är han?

It made me laugh

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

RSS 2.0