Tillängat: Saker jag inte bryr mig om

Whitney Hustons död

Är (var) tydligen en av popmusikens viktigaste och främsta musiker samt ikon. Jag lyssnar inte på hennes musik, men det måste stämma att hon är (var) viktig nog för musiken om jag så ändå vet att det är hon som sjunger "I will always love you", som jag har uppfattat sjöngs först i filmen "The bodyguard" (en film jag inte sett). Så för att vara en person jag aldrig brytt mig mycket om känner jag ändå till tillräckligt mycket om henne för att veta saker om hennes musik och hennes liv.

Så vad tänkte jag när hon dog? Jag tänkte faktis inte på sångerskan som sjöng "I will always love you", utan jag tänkte "Hon var väl ändå 'döds' åldern". Nu tänker ni "Att vara i fyrtioårs åldern är inte precis att vara i 'döds' åldern", och ni har rätt. För det råkar vara så att jag misstog Whitney Huston med Tian Turner, en annan ikonisk  svart sångerska, bara några (åtmistone 30 år) äldre än vad Whitney är (blev). Min pappa rättad mig snabbt, och ni som läst den här bloggen ett längre tag vet att min pappa brukar vara den som berättar för mig när en känd/notorisk människa har dött. Exempel på detta är Påven, Michael Jackson och Khaddaffi (rätt stavat?).

Jag visste vad som skulle hända här näst, skivbolagen skulle höja priserna på hennes album. Överallt på TV skulle man analysera sorgen av förlusten av en sådan klenod inom musiken. Man såg att man ville göra lika stor grej att det som när Michael Jackson dog, (btw, jag brydde mig om Michael Jackson död, han ett musikaliskt geni och det har inget med hans personliga liv att göra) grejen är bara som den att Whitney Huston är inte Michael Jackson motsvarig som Queen of Pop (Michael Jackson är då alltså King och inte Queen... not because there's anything wrong with that... just saying). Hon var en viktig influens för många artister idag javisst, men hon är inte på samma grad som Michael Jackson. Och.... Jag vet inte var jag är på väg med det här längre, inte som jag bryr mig.

Justin Bieber

Varje gång jag ser en forumtråd som handlar Justin Bieber suckar jag för mänskligheten. Varför bryr ni er så mycket om att hata den här grabben? Tycker ni att hans musik suger, visst okej lyssna inte på den då. Om ni inte tycker om den var den nog inte menad för er ändå. Låt folk med annan musik smak lyssna på honom om dem så vill. Jag tycker inte om hans musik, så jag lyssnar inte på den. Jag letar inte ens upp saker han gjort eller chatrum som dedikerade till att älska honom. Vet ni varför? Därför att jag kunde inte bry mig mindre om vad en liten popsångare gör! Om jag träffade honom i verkliga livet skulle jag göra detta:

jag- Hey you're Justin Bieber aren't ya?

The Bieb - Um yeah..

jag - Well good luck with that.

End of fucking story.

samt kanske jag nyss gav honom det coolaste smeknamnet någonsin "The Bieb".


Victoria och Daniels barn/the heir that will rule all of Sweden LAND!


Tycker jag att vi ska monarki i Sverige? Nä, känns som en onödig PR grej. Visst tycker inte att vi måste ha en rebuplic med president, varför inte bara ta bort charande med att vi ha monarki och statschefen är en liten vänsterprasslare till svenne (förlåt "vänsterprasslare till kung). Med vadå han har ingen makt bara en "officel" titel. Vi kan avskaffa det och bara fortsätta med vårat nuvarande politiska system som fungerar... okej antar jag. i alla fall jämfört med andra länder så jag förstår inte varfö- Vänta juste Victoria och Daniel fick en dotter... Kewl!... Kul för dem.

Kinda wished for a grandson - DA KING

Awesome Statments # 17

Att odla skägg är lite som att runka. Man gör det bara för att man kan.

Marcus Bornlid 17 eller 18 februari 2012

RSS 2.0