Awesome statements #8

"Alla hjärtans dag är för imbeciller"

Fredrik Svensson den 14 februari 2009

Skillnaden mellan nörd och tönt

Ja sannerligen, vad är skillanden mellan att vara nörd och att vara tönt? Är det någon skillnad över huvudtaget. Kanske det bara är ännu en "same shit, diffrent name" grej. Men jo, det finns absolut en skilland mellan dessa två subjekt. The Simpsons har på ett sådnat enkelt sätt gjort det så kortfattat och underbart, när Milhouse säger "I'm not nerd Bart, nerds are smart" (följ länken till ett ljudklipp från avsnittet)  http://download.lardlad.com/sounds/season13/furious21.mp3

Så underbart sagt kära Milhouse, och så sant!


Mil to dah HOUSE!
I love you Milly


Så slutsatsen är, att det är bättre att vara nörd än att vara en tönt. Därför att om man är nörd så är man åtminstone smart. Om man är smart, så har man större chans att göra succé och bli rik. Blir man rik så kan i princip köpa allt. ALLT!

Men det här lämnar Milhouse med den tråkiga nyheten att han är tyvärr...(suck) En tönt...


:C
Aww Milly, don't do that!

Det var allt för den här gången.

MVH Redaktionen (Det vill säga jag och tre alteregos)


Batman har allt

Följande klipp är i från 60-tals Batman filmen, där Batman och Robin ska undersöka en båt av någon anledning (kommer inte ihåg alla detaljer). Dem tar sig ditt med "The Bat-helicopter", väl framme vid båten fäller dem ut "The Bat-ladder" (En repsteg med en lapp i änden där det står "Bat-ladder") så att Batman kan hoppa på båten och undersöka vad det är nu dem ska undersöka.

Men till poängen då, titta på klippet först.




Titta på klippet igen och pausa omkring 0:57, när Robin tar fram "The Bat-shark repellent spray". Dem har flera olika anti sprejer för diverse havsvarelse. Tre fler för att vara exakt, utan att räkna haj sprejen. En för barracudor, en för valar och en för mantor (Djävuls rocka).

Det här ett bevis på att Batman är förberedd på alla olika sorters faror. Då jag inte förstår hans motiv att har anti sprejer mot barracudor och valar, som inte precis har utmärkt (såvitt jag vet) som havets skräck. Men hindrar det Batman för att ha en anti sprej emot dem? Nej du, han vet bättre. Väl när Barracudorna försöker få världsherra välde så är Batman där med sin anti sprej och och stoppar dem.

p.s Hajen exploderar inte pga sprejen. Pingvinen hade typ propat den full med dynamit eller nåt.

MVH Redaktionen

Rock Lee

Rock Lee is Kung Fu fighter, and godammit he is as fast as lighting. Guessing he is a little bit frightning.



I Rate You - Top 10 ps2 spel (som jag har)

Det har ska vara en del i en serie där jag betyg sätter olika saker och ting. I det här fallet top 10 PS2 spel som jag har i min besittning. För jag vill hemskt gärna inte betyg sätta spel som jag själv inte har spelat.

p.s - Den här listan är helt subjektiv

p.s2 Jag har härmat en god väns idé med att lista saker

p.s3 Hoppas du inte tar illa upp ^^

p.s4 För om du gör det, kunde jag inte bry mig mindre.



Nr10 - Mortal Kombat Armageddon





Det som vissas i klippet ovanför är intro filmen till spelet. Mortal Kombat Armagedon är ett fighting spel, så därför sätter jag den på tioende plats. Fighting spel är roliga javisst, men till slut blir det repetativt och tråkigt. Men känner man för att avlösa lite ilska är Mortal Kombat Armagedon perfekt.

Jag har andra fighting spel i min ägo, men MKA hamnade på listan på grund av... Ja se själva.



Awesome :3


Nr9 - Star Wars: Episode III Revenge of the sith


Star wars III


Star Wars: Episode III Revenge of the sith, är vad min vän sagt "Hack'N'Slash" spel, jag hade själv aldrig tänkt på att det är det. För mig är det mer som "Running around with a lightsaber and using the force" spel. Eftersom gladligen spelar man som Jedi/Sith i det här spelet. I filmen är Anakin en liten gnällig fjolla som går över till den mörka sidan för att hans flickvän kommer dö... I spelet är han badass motherflippning jedi slaktande monster. Okej han är inte så överdrivet badass, men han är bättre i spelet. Trots att han mindre personlighet i spelet än i filmen, fast det funkar. Det intyder bara att när han säger (som Anakin) "Soon the Jedi will be no more" med lika mycket personlighet i rösten och ansiktet som en robot, att han bry sig verkligen inte om sitt förflutna längre. Men den hamnar på nionde plats på grund av att dem tar in scener ur filmen i spelet. Lågt Lucas!


Nr8 - Star wars Battlefront II


Star wars B2


Ännu ett Star Wars spel, men ärligt talat trots att Lucas har sexuellt ofredat Star Wars så älskar jag nästan alla Star wars spel jag kommer över. Det är ett väldigt bra och varierande spel, då man kan ta rollen som nästan vad som helst. Det utspelar sig under de sex filmerna som finns, och man spelar inte enbart som en hjälte jedi heller. Nej man kan välja om man vill spela som empiret och stå i fronten som en stroomtrooper. Vara ett flyg ess i rebell armen. Vara en skräck injagande strids robot i seperatist armen. Mer finns att säga men så lite tid innan datorn krashar. Så plats åtta helt enkelt.


Nr7 - Ratchet & Clank 3


Ratchet & Clank 3


På sjunde plats kommer den älskvärda Veldin bon Ratchet. Ett underbart Shoot'em up spel där man tar rollen som Ratchet med sin trogen robot kompis Clank. Med en löjligt stor arsenal tar han sig an den onde Dr.Neferious, vars plan är att utrota allt organiskt liv i galaxen. Skit kul spel, liten katt likande sak med vapen tre gånger större än han själv och bra portion lättsam humor. Star Wars må vara ett episkt sci fiction äventyr, men Ratchet & Clank är de samma fast med humor som är bra (Looking at you Jar Jar).


Nr6 - Metal Gear Solid 2 Sons of Liberty


Metal Gear Solid 2


Ett sånt underbart och elegant spel. Man tar rollen som Raiden (onödig fakta: Raiden betyder åskgud på japanska), och ens uppdrag är att rädda presidenten och ta sig an terroristerna som ligger bakom allt "By any means neccesary"... Är vad han vet i alla fall. *No spoilers* (Alla som bryr sig har redan spelat spelet) Alla som är ett fan till MGS spel serien vet ju att Raiden inte vanligtvis är karaktären man spelar som utan "Solid Snake" är den rätta mannen vi söker efter. Det tog ett tag innan jag upptäckte att det fanns ett lite mini kapitel till spelet där man spelar som Solid Snake faktis. Vilket gjorde mig glad. Somliga tror att det här spelet hamnar på sjätte plats på grund av sina über lång film scener, men icke. Jo visst det är lite störrande om man har spelat spelet typ tusen gånger, men annars tycker jag att MGS spelen är en perfekt kombination av bra spel sätt och bra sätt att berätta storyn. Anledning till sjätte platsen är Raiden, för jo visst så länge han inte pratar är han okej, men hans design och sätt är mesigt. Så tyvärr Raiden du sänker MGS2 till sjätte platsen.


Nr5 - Grand Theft Auto: Vice City


GTA VC


Åh herre gud jag älskar GTA spelen, och detta spel är inget undantag. Jag tror att chansen om jag frågade en slumpmässig människa på gatan och frågade om dem vet vad GTA är så skulle dem veta. Vad är det som gör det här till sånt bra spel? Ett ord, "Frihet". Man kan göra allt man vill nästan. Sen är det också på något sätt befriande att få spela som en riktigt hemsk människa. Den överlägande storyn är väl okej, den är uppenbart kopierad till mesta del av Scarface storyn men det funkar. Jag älskar det här spelet men det finns tyvärr bättre GTA spel så därför bara femte plats. På tal om GTA...


Nr4 - Grand Theft Auto: San Andreas




GTA SA


Ungefär samma anledningar som Vice City, men Sand Andreas tar hela frihets grejen ett steg längre. Mer detaljerat, mer möjligheter och rent sagt mycket roligare än Vice City. Men storyn är väldigt tråkig i vissa delar, men mest för att i början är det massa gnäll av skäll vi spelare inte riktigt har någon kontakt med. Vi förstår att nåt är fel, men ändå blir det underligt och man frågar sig varför. Fjärde plats inget mer, inte fy skam ändå.



Nr3 - God of War


God of War


Grekisk mytologi och jag passar ihop så jävla bra. Sen när man blandar ihop alla myter och slänger dem i ett spel och ens uppgift är döda allt, well I'm more then glad to do the job ma'm. Spelet baseras som ni nu fatta löst på den grekiska mytlogin. Man spelar som en argsint spartan vid namn Kratos (Betyder typ makt/kraft på antikisk grekiska). Han hemsöks av visioner av gamla minnen från sitt förflutna som kapten i den spartanska armen och tjänare till krigs guden Ares. I vars tjänst han gjorde några hemska saker mot folk, t ex döda sin egna fru och barn. Han påminner mycket om Hercules historia, typ samma sak faktis nästa. Så för att han gjort allt det här blir han hemsökt av de nämda visioner. För att bli av med bryter han sin tjänst till Ares och arbetar för lite snällare gudar som Athena för att rättskaffa sig själv i ett försök att bli av med visionerna. I tio år (Tio år!) han har seglat i tjänst till olympos och nu får han av Athena en uppgift att döda krigs guden Ares, därför han har tänkt att riva staden Athen, genom att låta den anfallas av diverse mytologiska monster... AWESOME! Så Kratos mer än villig att ställa upp gör det och spelet börjar.

Underbart Hack'N'Slash spel, storyn är lättsam så det behövs inte mycket hjärna för att förstå vad som händer. Men om det här spelet är så jävla bra, varför bara tredje plats? Ni få se snart kära läsare, men först...


Nr2 - Metal Gear Solid 3 Snake Eater


MGS 3


Tredje spelet i MGS serien och är en förgångare, eller som man säger på engelska "prequel". Utspelar sig långt innan någon av händelserna i den tidigare MGS spelen. I en tid då Sean Connery är fortfarande James Bond och Sovjet var ett allmäntkänt land. Siså där 1964 tror jag det var. Så jävla mycket bättre än MGS 2 därför nu spelar man som Naked Snake (aka Big 'Fucking' Boss) och alla MGS fan vet varför det är så himmla jävla awesome. Mycket insperat av de gamla James Bond filmerna då en karaktär är näst intill en tolkning på en titeln av en James Bond film vars namn är "Volgin" och har smeknamnet "Thunderbolt". I en punkt av spelet kommer James Bond filmerna upp som ett diskussions ämne då spel karaktären Naked Snake anser att dem är "orealistiska" i jämfört med hans spionarbete. De menat att smyga i en jungel och undvika GRU soldater till varje pris och inte bli upptäckt och helst inte lämna ett spår att man har varit där, så ja han har rätt. Fast hur realistiskt är det med en man som kan kontrollera gettingar? Andra plats för att vara ett awesome spel, med awesome spel sätt och jävligt bra story. Men vad kan var på första plats?


Nr1 - God of War II


God of War II


Uppföljaren till det älskvärda spelet God of War, God of War II på första plats!

 Ares är död (thanks to Kratos A MORTAL MAN!) och Athena erbjud i slutet av God of War Kratos platsen som "The new God of War". Men tyvärr så gjorde inte gudarna som dem lovat (egenligt Kratos vittnesmål) att ta bort hans visioner från hans förflutna. Så som vilken normal människa *host* jag menar gud, gör han det ända rätta. Är en ännu större jävla plåga en Ares och förstöra troligt viss många fler städer än vad Ares någonsin lyckades med (noll). Så spelet börjar med Kratos är skit sur och håller på att leda sina spartan snubbar till seger i staden Rhodos då Athena säger att han ska sluta bete sig som han gör därför "With every city you destory, the wrath of olympos grows". Kratos bry sig lika mycket hennes varning som jag bryr mig om att skriva ett dudligt inlägg. Badoom dish* Men Kratos lär sig snart att inte underskatt sina fiender då en örn tar bort mycket av hans gudar krafter. Vilket han tillfället tror är Athena och han svär på hon skall lida. Snäll kille den där Kratos. Han slåss genom några menningslösa soldater som går lätt sönder. Allvarligt man behöver bara tappa dem på golvet och deras kropps delar flyger över hela stället.

Samt slåss han med kolossen från Rhodos som kom till liv tack vare hans stulna guda krafter. Vilket ger oss bland den mest episka första bossen någonsin!

Zeus säger efter hundra Rhodos soldater och ett par koloss fighter senare, att han har ett vapen som kan hjälpa Kratos vinna över kolossen. Kratos är lite misstänksam och säger "Why do you aid me now?", då han får svar av Zeus "What I do now, I do for the good of all Olympos". Kratos bör lite på sina instinkter mer. Men han tar vapnet (ett över jävligt stort svärd) kallat "The Blade of Olympos" som tar resten av hans gudliga krafter och dödar kolossen genom att sugen den tom på livsengrgin. Även mer känt som det resterande av Kratos guda krafter. Han spränger kolossen blir kaxig men nedlagen av kolossens arm som föll ner på honom när den föll omkull. Blodig och massa brytna ben förstår Kratos att alla hans krafter finns i svärdet och hans måste återhämta det. Men enklare sagt än gjort så kommer Zeus ner och dödar Kratos. Va är spelet redan slut? Nej då titanen, Gaia väcker honom till liv igen och han fyller från självaste Hades. Sen bär det av på en ny hämnd resa för att döda Zeus... Grekisk mytologi damer och herrar! 

Varför är det spelet på första plats? Det är God of War! Fast förbättrat, och med mycket fler boss fighter. Samt man får nästan döda Zeus! God of War 3 vad jag vill ha dig! Så det är mitt argument. Man känner sig så mäktig på något sätt. Våldsamt och genialiskt. Bara se hur det ser ut!



God mother flipping awesome!

Det var allt för denna gången för I Rate You.

Om det är någon som läser kan dom ge tips om vad jag kan tänkas lista eller betygsätta.

MVH I Rate You

Batmans dagbok - Del 1

Nu ska vi få en insikt i Batmans vardag, genom att läsa i hans hemliga "Bat-diary". Vi här på redaktion (Jag, och Mig själv) hoppas att våran kära Batman inte tar illa upp för att vi publicerar hans hemligheter så här fritt på interweben, för andra att läsa. Till vårt egna försvar, kan vi säga att eftersom Batman inte legitmerad brottsbekämpar och uppträder i detta inlägg under det kända alias "Batman" bör han inte försöka med några stämmningar. Hans identitet är hemlig och han är en brottsling i lagens ögon, så om han skulle träda fram som Batman och stämma skulle det bara vara ur löjligt. Så det enda sättet för honom försöka att stämma oss är att ta av sig masken och bekäna vem han är. Vi här på redaktionen vet vem han är, men vi har bestämmt att hemlig hålla det och censurera allt som kan koppla honom till hans riktiga identitet.  Vi kommer lägga upp hans dagboks inlägg i en serie, en dag, ett lnlägg. Här är det första.

Varningen, innehållet kan var opassande för barn och folk utan humor.

 Onsdagen den 5 mars

Anlände till grottan siså där kring tre tiden på natten. Jokern är som vanligt i gång med sitt jävla clown gäng. Spred massa kaos, lyckades få fast dem flesta av hans clowner. Liten vinst, någonstans är jokern och planerar nåt stort. Vad ska man säga? Allt känns så himmla repetativt. Jokern gör lite kaos, jag tar fast lite av hans clown gäng, han går lös, Gordon ringer mig dagen efter säger att Jokern är i gång igen, jag åker ditt slåss lite, Jokern drar några halvdana skämt, (Fan hoppas han inte nån gång faktis drar ett skämt jag skrattar åt, det skulle vara världens seger för den lilla fjant clownen) jag slåss lite till, tar fast honom Gordon skicka honom till Arkham, han tar sig ut efter cirka en vecka, sen om igen... Måste gå nu, Alfred ropar efter mig. Förmodligen Gordon som ringer. Kan det vara Gåtan den här gången? Han har varit tyst ett tag. Ska bli kul att knäcka hans Gåtor igen, och jag redo. Har tittat på fångarna på fortet mycket nu och dem där Gåtorna är riktigt svåra ibland. Undrar om han tittar på det progammet också? I alla fall måste gå nu.

I'm Batman




Äntligen!


Äntligen har jag lärt att få in videoklipp!

American Psycho: Mord, sex, pengar och katter i ATM maskiner

American Psycho

Filmen American Psycho är baserad på romanen av Bret Easton Ellis med samma namn. Filmen kom ut år 2000, och första gången den visades Sundance film festivalen där den polariserade publiken (va fan betyder polariserade?) och den blev i största sammanhang väl mottagen och prisade. Rykterna går också om att just vid denna första visning, hade någon yttrat orden "This  guy might be a good actor, but he will never get to play Batman".

Men vad handlar filmen om då? Den handlar om Wallstreet yuppin Patrick Bat(e)man, och den utspelar sig någon gång under 1989. Bat(e)man verkar som en helt vanlig person, han gör sitt jobb, äter på flotta resturanger (fast inte Dorsia) irreterar sig på sin fästmö som bablar om giftemål när han försöker lyssna på den nya George Michael skrivan, och ha på sig tusentals olika rengörnings medel, oljor och läskiga ansikts masker. Men under fasaden kallad Patrick Bat(e)man finns en mörk hemlighet. Han har en extrem hög blodtörst och den måste släckas, så därför börjar han begå seriemord. Så det är typ vad filmen går ut på, leva yuppie liv kontra seriemord.

Seriemördare brukar ha ett motiv när dem mördar någon, som alla kvinnor som råka röra mig blir jag kär i därför måste jag döda dem innan kan skada mig. Fast det är bara ett exempel. Bat(e)man däremot är näst intill motivlös, då hans enda anledning till att döda människorna är att han njuter av det. Det börjar mest med att han dödar människor som verkligen går honom på nerverna, så ja hans fästmö är död innan slutet av filmen. Men senare börjar det mönsteret allt mer avta och han dödar nästan allt han kommer över. 

Hans psyklogiska sköra gränser går i mot slutet av helt, då han blir uppmanad att mata en ATM maskin med en strövarkatt. Detta leder till en väldigt pinsam situation då en gamla dam konfronterar honom i akten och frågar honom vad fan han gör. Väldigt pinsamt eller hur? Hur ska Bat(e)man lösa det här? Enkelt han skjuter henne, men aj då polisen upptäckte honom vad gör han nu? Skjuter några väl placerade skott och spränger polisbilen med poliserna. Sen fortsätter det ganska mycket på det sättet. Mer berättar jag inte om filmen, så se den själv eller läs boken.

Här kommer en sektion som heter vad Bat(e)man säger kontra vad han egentligen menar


Um, well...it s cranberry juice. Cranapple K It's blood

It's just that...I don't know I don't have anything in common I'm going to kill you and your fucking dog 
with you

I think my mask of sanity is about to slip K Killing homeless guys only make almost insane

I've got to return some videotapes K I am a serialkiller

You're a fucking ugly bitch I want to stab you to death and play around in your blood K Pretty much that

Här kommer bara lite bilder från filmen

Smug son of bitch
Jag tror jag glömde nämna allt sex i filmen


Aaaah
Kan vara orsaken


Icepack
"If my face feels a little puffy, I use an icepack"

Förlåt om ni inte vill se Bale naken, men det identifierar den här filmen.


Mina egna åsikter om den här filmen är, att den är jävligt bra faktiskt. Den fångar tiden den utspelar sig i på ett bra sett och gör en bra satir av den tiden. Mycket handlade att ha tid till att passa in, något som Bat(e)man nämer i filmen "I want to fit in". Vilket han gör otroligt nog, fast än hans hemliga lilla hobby. Se filmen, det dör ni inte av i alla fall.

MVH Jag

Konversation (Igen: Legacy)

Jag: Jag saknar människor, så jävla mycket.

Jakob: Aw<3

Jag: Well, what are you gonna do about it?

Jakob: Ha tålamod :)

Jag: Okej, men om jag hittas död med en sopkvast ner körd i halsen, en rosa diskborste i röven och ett paket oförklarkligt babel så vet du varför.

Jakob: Hahahaha jag älskar dig mannen.

The end

RSS 2.0