Batman har allt

Följande klipp är i från 60-tals Batman filmen, där Batman och Robin ska undersöka en båt av någon anledning (kommer inte ihåg alla detaljer). Dem tar sig ditt med "The Bat-helicopter", väl framme vid båten fäller dem ut "The Bat-ladder" (En repsteg med en lapp i änden där det står "Bat-ladder") så att Batman kan hoppa på båten och undersöka vad det är nu dem ska undersöka.

Men till poängen då, titta på klippet först.




Titta på klippet igen och pausa omkring 0:57, när Robin tar fram "The Bat-shark repellent spray". Dem har flera olika anti sprejer för diverse havsvarelse. Tre fler för att vara exakt, utan att räkna haj sprejen. En för barracudor, en för valar och en för mantor (Djävuls rocka).

Det här ett bevis på att Batman är förberedd på alla olika sorters faror. Då jag inte förstår hans motiv att har anti sprejer mot barracudor och valar, som inte precis har utmärkt (såvitt jag vet) som havets skräck. Men hindrar det Batman för att ha en anti sprej emot dem? Nej du, han vet bättre. Väl när Barracudorna försöker få världsherra välde så är Batman där med sin anti sprej och och stoppar dem.

p.s Hajen exploderar inte pga sprejen. Pingvinen hade typ propat den full med dynamit eller nåt.

MVH Redaktionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0