Gunnars Episka Saga - Läses på egen risk

OBS: Det följande som jag har skrivit, skrev jag för ett väldigt långt sedan. Jag antar tanken var att jag bara skulle fullt ut skriva på improvisation och se vad det skulle bli. Eftersom jag är tydligen en hemsk människa är innehållet lite perverst och barnsligt. Den enda anledning till att jag faktis lägger upp den här omkring tre år gamla texten är pga att jag faschinerades lite över mig själv. Faschinerad över hur vulgär men ändå smart på nåt sett jag kan va ibland. Det här "Gunnars Episka Saga".

Förord: Alla plankor har vassa hörn.


Gunnar satt och runkade på en pissoar och grät, då kom gud ner och frågade Gunnar varför gråter du Gunnar? Då svarade Gunnar jag kan inte komma, då började fem albanska kaniner dansa ett nummer ifrån Svansjön och avslutad med en 900 graders spin. Varför detta ens skulle hända vet ingen förutom Gud och Gunnar. Somliga säger att det var Guds egna påhitt medans andra säger att Gunnar är psykiskt sjuk då han både konversera med den såkallade Kristi gud och ser fem albanska kaniner som dansar. Då i Gunnar försvar menar han att folk lägger mer vikt på Gud och dansen i deras argument emot hans psykiska välmående och inte frågar sig, varför albanska kaniner? Sen vidare finns det ens för det första något som heter albanska kaniner? Har jag, som skrivt den här underliga texten något emot självaste Albanien? Är det något med Albanien som sätter igång en komisk elektron i hjärna på mig? Kunde inte bry mig mer om det, för jag skulle inte bli lyckligare av det.

 Vad är frihet då? En definitionsfråga om ni frågar mig, Gunnar har ingen kommentar på ämnet och fortsätter med sitt patetiska självömkande. Är frihet för honom att egentligen lyckas komma? Eller att Gud som ständigt enligt kristendomen tittar på när han runkar, ska titta bort. Gunnar har ingen kommentar om ämnet som sagt. Nu blev kaninerna till en stor krokodil, men inte Gustave för ren ondska passar inte in i barnsagor. Men frihet var är det? Frågan skulle människan kunna analysera tills hon dör och inser att den där flaskan med vin inte faktiskt smakade så gott som recesenten sa att den var. Men var är frihet då, ska vi någonsin få definition på denna fråga? Tycker du om frihet? Ja såklart, frihet är ändå positiv och motsatsen till frihet är, ja vad är det? Fångenskap, skulle man väl kunna säga, men vad är då ett fångenskap? Förutom att sitta inlåst i rum med fyra väggar och fem albanska kaniner som dansar ett nummer ur Svansjön, oj förlåt och en krokodil som inte gör något.

Fan ta dessa jävla krokodiler som bara ligger och dräller och inte gör något för samhället. Kunde dem inte vara lite som kaninerna i alla fall. Söta små djur som skuttar och omkring och roar oss. Har ingen aning om världens riktiga problem, men krokodiler har det. Dem är ett av dem djur som bara ligger och väntar på att hugg tag i de ovetande kaninerna och dra ner dem djupt i vattnet för att aldrig mera ses till. Dem kaninerna blir aldrig sig lika, det grantera jag. Gunnar bara håller små vanligt på med sitt runkade, åtminstone är han ingen krokodil säger Gud. Gud verkar så snäll eller hur, men han gör inte så mycket nu förtiden eller hur? Bara mest är där och kollar på. Han kanske är en krokodil, och då är han även en hycklare.

Gunnar börjar få tristes och tar en filt och skyler sig själv från Gud med en filt, för Gud börjar gå honom på nerverna. Om nu bokstavligen någon skulle kunna gå någon nerverna tror jag det skulle göra väldigt ont. Krokodilen som var kaniner blir nu en människa, rättare sagt Göran Person. Göran sätter sig ner vid Gunnar och frågar varför han är så ledsen. Han säger att han inte kan komma och Gud gör inte hela saken bättre. Då säger Göran "jag kan inte se någon annan än dig här inne". Gunnar frågar Gud, kan du se mig. Eftersom Gud närvaro är ständig och han kan se allt, så borde han kunna det. Gud sa då, nej för du är under en filt. Då försvann Gud i ett moln och Göran Person avgick sin post som partiledare och Gunnar lyckades komma.

~

Jag ska aldrig skriva något på improvisation igen.


Konversation Reloaded 2.0,4 (RELOAD!!!=Internskämt... typ)

Vera: Hej Anton

Jag: Hej Vera

End of fucking story

Awesome statements # 9 (Två den här gången)

That's why they call me Zod, the blower of minds... And nothing else!

General Zod någon gång i februari 2011

Kneeeeeel!

General Zod någon gång i februari 2011


General Zod,

I Rate You - Top 10 stå upp komiker

Jag gör den top listan på förslag, och jag vill säga att det är absolut inte lätt att rang ordna komiker. Komedi är nåt av det bästa jag vet, och jag vill se mig själv som väldigt komiskt öppen. Då menat att jag har ett stort sinne för humor inte nödvändigtvis ett bra sinne för humor. Detta sinne gör det för mig svårare att rang ordna komiker, för jag finner dem roliga av olika anledningar. But nonetheless, här är min top 10 stå upp komiker lista.

Notera:

. Det här en helt och hållet patisk lista. Du har all rätt att inte hålla med om vad JAG tycker är roligt.
. De komiker som är med i den här listan, är inte de ända komiker jag finner roliga.
. Den listan är bara baserat på komikernas framträdande i stå upp komik form.
. Fuck you, now it's time for some real comedy.


IT'S

I Rate You's top 10 favorite comedians.


10# - Jeff Dunham (utan dockor)


Jeff Dunham
You sexy, sexy man.


En väldigt känd komiker och jag är säker på att de mesta människor har hört talas om honom. Är en mästerlig bugtalar och har varit aktiv som en sen länge. Slog igenom med en löjligt folk fientlig docka "Achmed the dead terrorist", och blev hyllad av en främlings fientlig nation som ett genin för att få dockan säga en av världens mest upprepande catchphrases "Silent! I kill you!". Då jag inte skäms för att säga att jag har skrattat åt hans dockor, måste ändå säga att hans inledningar är något av det roligare materialet han har att erbjuda. Mycket vikt läggs på dockorna medans Jeff Dunham står brevid och beter sig som vanliga killen med sim hand upp körd i annans killes arsel. Men man ska inte glömma att han är ändå mannen som får dockorna att säga allt det där roliga. Dockorna är roande, men Jeff Dunham är det komiska geniet och han behöver inga dockor för att vissa det egentligen.


9# - John Bishop


John Bishop
Even sexier


Jag har inte sett så mycket av John Bishop, men dear god! Han är så jävla roliga och jag skiter om ingen håller med mig. Jag skulle bara kunna sitta och lyssna på den här mannen och vara road. Här är en del från ett av hans framträdande på "Live at the Apollo".





Kolla upp andra delen om ni fann det lika roligt som jag gjorde.


8# - Ellen Degeneres


Ellen Degeneres
Too bad she's a lesbian... or is it?


Jag vet att hon har sin egen talk show men den har inget med den här listan och göra, för då skulle jag med Conan'O'Brain också. Fast han har inte gjort något stå upp grej så vitt jag vet. Men i alla fall det jag har sett med Ellen Degneres är oehört roligt och jag tror inte någon säger emot mig.


7# - Demitri Martin


Demitri Martin
His nose is filled of awesome


Demitri Martin är en oerhört kreativ människa. Jag brukar klaga på att komiker fastnar i olika sorters "gimmicks", men jag blivit över bevisad att alla har gimmicks. T ex mer uppenbara komiker som Jeff Dunhams dockor och Pablo Franciscos röster, och sen mindre uppenbara som Magnus Betnérs pesemistiska klagomål. Demitri Martin har även också en gimmick, eller rättare sagt fler. Men hans mest utåtstående är nog "Giant notpad". Ett stort ritblock där kreavitet frodas och blir till något underbart och roligt, och aldrig upprepande eller för gammalt. Nytt och fräscht varje gång.


6# - Steve Hughes


Steve Hughes
Yeah, he's a real man


Har bara sett bara två uppträdande av honom och de var väldigt lika, men var de roliga? Fuck yeah! Australiensaren Steve Hughes är nog den mest manliga komikerna jag sett, som har gett "manligheten" långfingret upp kört i arlset. Första anblick trodde jag han var en pissfull idiot som klarat sig igenom komiker värdlen genom att skricka högt och lura folk att han är rolig (Dodgingbullets kommer snart göra ett inlägg om konsten att få folk att tro du är roliga genom att skricka högt). Men jag hade fel, utan här kom ett komisk geni och han lyste upp min vardag och gjorde mig sexuellt obekväm. Se följande klipp.





5# - Gabriel Iglesias


Gabriel Iglesias
So much to love


Många som vet vem Gabriel Iglesias är, skulle nog säga att han och Pablo Francisco gör typ samma grej. Då jag inte skulle beskylla dem har helt fel för båda förställer rösten för att få fram roliga läten, och då Gabriel och Pablo är goda vänner och skämtar ibland om varandra. Men Gabriel är bättre egenligt min åsikt, då han förnyar sitt material hela tiden medans Pablo drar om gamla vitsar och lever på sin imitation av "Previews guy's voice". Dessutom har Gabriel en större variation av läten och låter mer trovärdig. Jag har aldrig hört någon någonsin härma en polis seren så bra som Gabriel. Allt han gör är perfekt.


4# - Jack Dee



Jack Dee
Kex


Jag skulle kunna jämföra honom med Betnér, men han är sin egen skapelse då han också varit aktiv längre än Betnér också. Jag vet inte varför men jag älskar buttra och smarta komiker. Dem får till såna otroliga skämt, bara genom att helt enkelt peka ut allt som är idiotiskt och verkligen förklara varför det är idiotiskt.


3# - Magnus Betnér




Magnus Betnér
You handsome devil


Självklart är den notoriske Betnér på min lista. Med sina satiriska uppträdande har han hånat näst intill alla människor. Antingen hatar man hans komik eller så fattar man att det är ett jävla bra skämt och skrattar. Kanske inte min favorit komiker, men absolut den bästa svenska komikern. Magnus Betnér den mest poltisk korrekta komikern som inte fegar ur för att peka ut fel omkring oss.


2# - Eddie Izzard


Eddie Izzard
I'm confused


Eddie Izzard den skämtande transan, är helt enkelt rolig. Han har skämten och den rätta utstrålningen. Tycker man inte om honom är man helt enkelt dumhuvudet.


1# - Dave Chappelle


Dave Chappelle
Nubian god!


Dave Chappelle är den bästa komikern jag någonsin lagt mina ögon på. Allt jag har sett med honom (och det är en del) har alltid fått mig att skratta. Hans skämt är så i helvetes bra, och mer behöver jag inte egentligen säga. Jag älskade honom första gången jag såg honom, och jag gör det ännu. Ett stort "fuck you" till alla som tycker att han är överskattad. Till och med super satir program som "celebrity death match" prisar honom som ett komisk super geni.


Så det var den här top 10 listan. Kom gärna med förslag på vad jag ska lista här näst.

MVH I Rate You


RSS 2.0