I Rate You - Top 10 spel jag någonsin spelat (mina favoriter)

Jag tror ni fattar, det är som min top 10 PS2 spel (som jag har) lista, fast nu ska jag ta med spel som jag har spelat överhuvud och tyckt mest om. Det är de bästa spelen, som jag har spelat i min EGEN åsikt. Med inga föklarings ord, här är min top 10 spel jag någonsin spelat.


10# - The Sims 2

2
Bara en alien - Rasism?

Så här är det när det gäller The Sims spel, antigen älskar man dem eller så hatar man dem. Jag älskar dem, och jag kan sitta i timmar och leva en virtuella människa liv, utan att uppnå något i mitt verkliga. Men sörj ej för mig Söderåkra, jag är inte bitter över alla timmar The Sims 2 har stulit ifrån mig.

Ett spel som är kul på det sättet att, du är Gud. Du kan bestämma allt. Det är också utmanade om man vill spela utan fusk koder (now why would I wanna do that?), och man kanske bryter ihop när kronofogden tar och suger ens TV (wait.. Wha!)


9# - Pokémon Yellow - och resten av de tidiga pokémon spelen

PIKA!
Genetic monster cock fight!

Only in Japan. Kan man komma på något så underbart och beronde framkallande som Pokémon. Mitt första möte med fenomenet, var för väldigt länge sedan då jag kanske gick i två eller ettan. Det var en tidig morgonen, och jag visste inget om det här nya programmet överhuvudtaget. Det var inte för ens långt senare jag fick lära mig faktan att Pokémon anime serien är baserad på Red och Blue spelen. Men i alla fall, jag såg första avsnittet och jag var fast. De är jag än idag, det är därför jag är så hatisk emot de nya Pokémon generationerna.

Pokémon Yellow var det första Pokémon spel jag någonsin spelade. Jag älskade det, att få ta rollen som Ash och ha en Pikachu gående efter sig. Urgulligt! Men det jag gillar även de andra Pokémon spelen också, för av någon anledning kan jag inte släppa min kärlek till Pokémon.


8# - 007 Golden Eye

Best Bond game EVAH!
PIERECE!

Man skulle kunna tro att ett spel baserat på en film skulle vara lamt och halv dant och dåligt, och fy fan vad det är fel i det här fallet. 007 Golden eye till Nitendo 64 är ett av det bästa spelen som någonsin gjorts. En av de tidigaste FPS spelen (First Person Shooter) som gjorts (inte första) och det spel som satte standarn för modern FPS spel.

Varför älskar jag det? DICKSHOOT KILL!


7# - Warcraft 3

Well I do say good sir, have you seen my battleaxe? It would seem that I've lost it.
Crafty Wars

Jag älskar RTS spel (Real Time Strategy). Jag älskar fantasy. Jag älskar en bara historia. Jag älskar Warcraft 3.

Moving on!


6# - Super Mario Bros

It's a me, sterptypical plumber!
There is only one way in mushroom kingdom

Det här är det första spelet jag någonsin spelade. Så självklart är det med här. It's fucking MARIO!

Minnesvärt spel, och svårt. Har nog aldrig klarat det faktiskt. THERE IS ALWAYS ANOTHER CASTLE!


5# - Super Mario 64

It's a me, sterotypical flying plumber!

Första spelet med Mario i den nya dimensionen. It rocked my socks of!

Då i alla fall, men det är ett roligt och till viss gående utmanade spel. Helt enkelt, ett underbart Mario äventyr.


4# Halo - alla spel som jag spelat

Master 'fuckin' Cheif
Join the spartans!

Awesome, roligt, utmanade och en bra enkel story för ett skjutar spel. Aliens are attacking, grab a fuckin gun and shoot'em!

Fast till deras ära och kritik, så blev story mer komplicerad ju längre in i spelets uppföljare man kom. Men ändå, jävligt kul spel.


3# - God of War II

God of War II
Spartans rule the world!

Kolla min andra top lista, och så har ni en bra uppfattning om varför jag har med det här spelet.


2# - Legend of Zelda Ocarina of Time

EPICA!
Best N64 game, EVAH!

Ett ord. Episkt! Jag är ett LZ fan, och jag vet mycket om dess universum. Jag skulle kunna rabbla på om det här spelets storhet hur längesom helst, men tyvärr så skulle jag tråka ut mig själv. Så jag säger bara. Det här är spelet, som får mig att älska Zelda spel.


1# - Starcraft

!!!
Best game, EVAH!

Storyn är awesome. Gameplayet är awesome. Universumet som Blizzard har skapat för det här spelet är awesome. Jag vet mycket om Starcraft. Jag vet för mycket om Starcraft. Jag vet så pass mycket att jag vet när skaparna gör något fel. Jag älskar Starcraft. Kommer alltid att göra. Det smärta mig att inte kunna ha med Starcraft 2 på listan pga att jag inte spelat det. Har inte kunnat. Men vill så jävligt gärna!

JAG ÄLSKAR STARCRAFT!



Men med det, så avslutar vi den här top 10 listan.

MVH I Rate You





 

Jag tycker om tjejer - Finländsk vardags snack

Söker man på ordet tjejer på google så får man upp fler bilder som liknar det här. se bild

Helt klart tjejer
Bild illustrera: Tjejer

Damer och herrar. Tjejer. Blonda storbystad och ärligt talat 'norm' sexiga.


PERKELE!'
Hoppas jag får använda bilden ^^

MVH Anthon

Aftonbladets Sex Präster - Rule 34 - Besöks REKORD!

Jag läser inte tidningar så ofta, men det händer ofta att jag tittar på rubrikerna. För dem ska ju ändå fånga folks intresse, och jag är räknar mig själv in till folk. Så idag när jag var i min lokala ICA butik (det här börjar faktiskt likna ett vanligt blogg inlägg) då jag jag la märkte till följande löpsedels rubrik "Sex Präster Förstörde Våra Liv".

Jag vet inte vad det handlar om mer än att  troligen ska dessa präster ha förgrippet sig på (vad jag antar är) ungdomar vid nåt tillfälle. Kanske på ett konfermantions läger eller nåt sånt. Det är vid sådana här tillfällen jag är glad att jag inte konfermerade mig. Men nej jag skojar, jag älskar prästen här i byn, och han älskar oss..

Det är väldigt lätt att göra sig lustig över saker som det här, och egentligen borde man inte. För i grund och botten så är det hemskt att vuxna män, sexuellt förgriper sig på (vad jag antar är) ungdomar. Men vad jag vill göra mig lustig över är aftonbladets kreativa (sarkasm) sätt (och framgångrika) att fånga mitt intresse med orden "Sex Präst".. Va fan? Vad är en sex präst? Det låter inte som det dem vill att det ska framstå som, en medelålders man som gillar att ta på barn. Utan mer som den unga och spralliga prästen som har legat med hela (den snygga delen) församlingen.. I Guds tjänst ;D!

Sex Präst
Rule 34: If it exist there's porn of it.



Men för att avsluta dagens inlägg, ska jag skryta om ett besöks rekord jag aldrig trodde var möjligt. HELA 19 BESÖKARE SOM MEST!.. Okej kanske inte nåt och skryta om egentligen jämfört med andra bloggar, men för mig är det mycket.

Vilket gjorde mig intresserad av att kolla hur mycket besökare jag har haft genomsnittligen de senaste tio dagarna. I utträckning blev summan 7,8 och så avrundning på det ungefär 8 besökare varje dag.. Vanligtvis.

MVH Anthon

Mothers

A mother, mom, mum, momma or mama, is a woman who has conceived, given birth to, or raised a child in the role of a parent. Because of the complexity and differences of a mother's social, cultural, and religious definitions and roles, it is challenging to define a mother to suit a universally accepted definition. The male equivalent is a father.

Biological mother

In the case of a mammal such as a human, a pregnant woman gestates a fertilized ovum. A fetus develops from the viable fertilized ovum or "embryo." Gestation occurs in the woman's uterus from conception until the fetus (assuming it is carried to term) is sufficiently developed to be born. The woman experiences labor and gives birth. Usually, once the baby is born, the mother produces milk via the lactation process. The mother's breast milk is the source of anti-bodies for the infant's immunen system and commonly the sole source of nutrition for the first year or more of the child's life.

Non-biological mother

Mother can often apply to a woman other than the biological parent, especially if she fulfills the main social role in raising the child. This is commonly either an adoptive mother or a stepmother (the biologically unrelated wife of a child's father). The term "othermother" or "other mother" is also used in some contexts for women who provide care for a child not biologically their own in addition to the child's primary mother.

Surrogate mother

A surrogate mother is, commonly, a woman who bears an embryo, that is from another woman's fertilized ovum, to term for a couple biologically unable to have children. Thus, she carries and gives birth to a child that is she not the biological mother of. Note that this is different from a woman who becomes pregnant via in vitro fertilization.

Currently, with advances in reproductive technologies, the function of biological motherhood can be split between the genetic mother (who provides the ovum) and the gestational (commonly known as a surrogate) mother (who carries the pregnacy).

All research material gathered from wikipedia - By that I mean, completly copied.

MVH Darkwing Duck


-

Some of us are looking at the stars, but we are all dying in the gutter.


Vatten

Från och med nu sponsras Dodgingbullets av Vatten.Inc

Vatten


I'm fertile - Eller inte

Då min popularitet är låg hade jag bestämmt mig för att poserar naken, men det förde mig sig dock ett lite problem...

Face melt
I'm not gonna miss him


Jah... Så eftersom tydligen så fort någon ser mig naken, har det den lilla bieffekten att smälta sönder deras ansikten

Så för till alla er som hade hoppats på något mer vulgärt

SKÄMS!

Awesome Statements # 11

Va? Viloläge? Nä, vadå viloläge!?

Vera Johnsson 2 maj 2011

RSS 2.0