Aftonbladets Sex Präster - Rule 34 - Besöks REKORD!

Jag läser inte tidningar så ofta, men det händer ofta att jag tittar på rubrikerna. För dem ska ju ändå fånga folks intresse, och jag är räknar mig själv in till folk. Så idag när jag var i min lokala ICA butik (det här börjar faktiskt likna ett vanligt blogg inlägg) då jag jag la märkte till följande löpsedels rubrik "Sex Präster Förstörde Våra Liv".

Jag vet inte vad det handlar om mer än att  troligen ska dessa präster ha förgrippet sig på (vad jag antar är) ungdomar vid nåt tillfälle. Kanske på ett konfermantions läger eller nåt sånt. Det är vid sådana här tillfällen jag är glad att jag inte konfermerade mig. Men nej jag skojar, jag älskar prästen här i byn, och han älskar oss..

Det är väldigt lätt att göra sig lustig över saker som det här, och egentligen borde man inte. För i grund och botten så är det hemskt att vuxna män, sexuellt förgriper sig på (vad jag antar är) ungdomar. Men vad jag vill göra mig lustig över är aftonbladets kreativa (sarkasm) sätt (och framgångrika) att fånga mitt intresse med orden "Sex Präst".. Va fan? Vad är en sex präst? Det låter inte som det dem vill att det ska framstå som, en medelålders man som gillar att ta på barn. Utan mer som den unga och spralliga prästen som har legat med hela (den snygga delen) församlingen.. I Guds tjänst ;D!

Sex Präst
Rule 34: If it exist there's porn of it.



Men för att avsluta dagens inlägg, ska jag skryta om ett besöks rekord jag aldrig trodde var möjligt. HELA 19 BESÖKARE SOM MEST!.. Okej kanske inte nåt och skryta om egentligen jämfört med andra bloggar, men för mig är det mycket.

Vilket gjorde mig intresserad av att kolla hur mycket besökare jag har haft genomsnittligen de senaste tio dagarna. I utträckning blev summan 7,8 och så avrundning på det ungefär 8 besökare varje dag.. Vanligtvis.

MVH Anthon

Kommentarer
Postat av: Syster

Haha, har du tvingat halva din klass att gå in och läsa? ;D



Nej jag skojar (kanske), fortsätt skriv! Alltid lika underhållande när du skriver, mest för du är den minst allvarliga bloggen jag följer via bloglovin och jag behöver det också.

2011-05-23 @ 16:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0