E de så!?

”E de så!?” sa en vis man en gång, och i rätt sammanhang har han faktiskt rätt. Efter valet har hans uttalande aldrig varit mer sant än förut ”E de så!?”, varför undrar ni säkert inte. Ni vet också vad jag förmodligen syftar på. Men jag ska inte rantera (mitt egna ord) den punkten allt för mycket, för det skulle vara alldeles för enkelt. Så jag ska berätta om valets tre vinnare och valets tre förlorare. Vi börjar med vinnarna.

 

Alliansen

 

Ja, inte ens jag kan neka till att dom jävlarna vann i år också. Men eftersom dom fick mest röster tillsammans så vann dom valet officiellt. Vilket både på det positiva och negativa planet, visar att om man är tillräckligt många små skitar kan man faktiskt stå upp mot större krafter. Fan ta anti-mobbningssektorn!

 

Miljöpartiet

 

Från att vara Sveriges minsta riksdags parti, till att bli det tredje största. Så om man kollar på vilket parti som växt mest, så vinner Miljöpartiet. Då man hör ofta nu förtiden om att Freddie vill ha över trädkramarna på höger sidan, kan man även här se två olika sidor på om det faktiskt skulle ske. Dem sviker det röd-gröna partiet och sina egna ideal och prostituera sig själva. Sen det positivt är att dem kräver minister post, vilket kan betyda en miljöpartist som miljöminister. Score!

 

Sverige(fascist/rasist/nazist)demokraterna

 

Måste jag verkligen prata om dom? Tydligen… Ja jag kan väl inte ignorera faktumet att de jävlarna kom i riksdagen, något dom jävlarna nöjer sig med också, där att så länge dem kan ”påverka” svensk politik är dom jävlarna glada. Finns inget jag mer hatar än en glad rasist! Men hat åsido dem har fått en viktig roll i riksdagen som vågmästare, eftersom det inte finns något majoritets styre i Sverige, kan dem muta eller utpressa andra partier med sin roll i riksdagen. Fatta folk inte att dem är onda!?

 

Det var vinnarna, nu ska vi fokusera oss lite på förlorarna i valet.

 

Socialdemokraterna

 

Förutom att dom förlorade är det extra synd om dem. Varför ”e de så!?”. Dem trodde verkligen att dom skulle vinna! Sossarna hade ett sådant jävla självförtroende över skiten att det gjorde ont att kolla på dom. Så inte bara förlorade dom, dom såg det inte ens komma.

 

Vänsterpartiet

 

Dom har mindre inflytande än fucking Sverigedemokraterna! Främlingsfientlighet och rasism är mer omtyckt än jämlikhet, förståelse och rättvisa! Sådant här  händer väl bara i Tyskland!

 

Alliansen

 

Trots att dom vann valet så har dom ingen egen majoritet. Det betyder att det är otydligt om dom ens kommer få igenom sina förslag. Sverige kommer att kastas in anarki på grund av det här jävla spektaklet kallat valet 2010. Det är på grund av ungefär fem procent av alla svenskar (som röstade) som vi lever i en obalanserad demokrati. Om vi nu ens kan kalla det demokrati längre.

Så man kan ju anta att den vise mannen vaknade upp och skrek i höga skyn ”E DE SÅ!?”. För jo kamrater, DE E SÅ!


Kommentarer
Postat av: Sannie

Applåderar Mycket underhållande läsning! :D

2010-09-24 @ 18:06:47
URL: http://xiwis.blogspot.com
Postat av: Kobbe

Exceptionellt skrivet, Anton.

2010-09-24 @ 21:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0