I'm Whoring Myself Out To You Guys!

Jag har på senaste tiden lagt märket till att besöks sifforna har sjunkit på senaste tiden, då dem aldrig varit särkligt höga har dem aldrig varit så här låga på länge. Så jag frågar er som av någon anledning läser den här bloggen, vad vill ni att jag ska skriva om? Vad krävs det för att få er att stanna? Christan Bales naknen?

Aaaah
Maybe not...

Så var så goda att skriv ett förslag i en kommentar jag ska få det att ske.

MVH Saleout McWhore

Kommentarer
Postat av: Syster

Skriva oftare? Jag följer ju dig via bloglovin och tittar alltså bara in när du ploppar upp där... För de som inte följer dig via något sådant tröttnar säkert att titta in och märka att din blogg inte uppdateras så ofta de önskar.



2011-09-14 @ 15:40:32
Postat av: Syster

och så klart kommentera andras bloggar, gärna storbloggare och kommentera något provocerande så får du en liten trafik med haters till din blogg som kommentera hur fel du är. Sedan skriver du om dina haters så stannar dem där... När du sedan är känd så blir du snäll och engagerar dig i någon fråga du tycker är viktig som människor i allmänheten tycker är viktig.

2011-09-14 @ 15:44:12
Postat av: Syster

eller så skaffa dig ett problem, typ en sjukdom eller något liknande eller fläker ut vilken misär det är att leva som arbetslös i Söderåkra. Skriver massor om dessa och så kommer folk tycka synd om dig för att du hamnat så fel i livet.

2011-09-14 @ 15:46:37
Postat av: Syster

Du kan också bli gay och driva modeblogg... Och jag vet att jag spammar ditt kommentarsfält, men så fort jag skickar kommer jag på nya idéer.

2011-09-14 @ 15:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0